FÖRLÄNGT ÖPPET KÖP PÅ JULKLAPPAR T.O.M. 17/1 2021!

Dance Apothecary Set

228 kr
Covet Dance
Lagerstatus: Slut i lager

Aprés Dance Kit med fyra produkter som lindrar muskelsmärta, blåmärken och svullnad.

Brisé Spray är en lugnande och kylande behandling för trötta ben och fötter efter dansklassen. Innehåller bl.a. organisk aloe, pepparmyntsolja, MSM, rosmarin, tea tree oil, och toning Willow Bark.

Pointe Powder är ett silkeslent fotpuder med frisk mintdoft som torkar, desinficerar och fräschar upp trötta tår och tåskor samt kan användas för att minska friktion. Pudret är superabsorberande och innehåller bl.a. pro-vitamin B5 och eukalyptus- och pepparmyntsolja.

Relevé Relief är det perfekta botemedlet mot ömma muskler efter en hård dags dansande. Linimentet har både värme- och kylegenskaper. Innehåller bl.a. organiskt kakaosmör, organiskt bivax, organisk solrosolja, essentiell olja av kamfer, organiska mentolkristaller, olivolja, arnica och vitamin E.

Plié Pedi-Soak innehåller naturliga mineralsalter och aromatisk ren lavendelolja som återställer och rengör trötta fötter och ben. Innehåller också magnesium, kalium och zink som lindrar muskelsmärta och svullnad. Havsalt som stimulerar cirkulationen, lindrar muskelkramper och överarbetade ben och fötter.

Obs! Tillfällig begränsad upplaga.

Träning